6. JULKAISU

Skambäägein skambäägi joka on ikinä skambäägeillyt

Susia teoksen synkempi puoli käsittelee pedoseksuaalisuuden normalisointia ja laillistamista sekä Map (minor attracted person) henkilöiden ihmisoikeutta saada rakastaa. Kyseistä asiaa ajaa NAMBLA North American Man/Boy Love Association sekä Heart process, joka yrittää änkeä LGBT kirjainyhdistelmään vielä P:n . Tämän lisäksi vielä synkempiä asioita, eli SRA (Satanic ritual abuse) jonka laillistamisessa Uusi maailman järjestys pitää olla jo paikoillan jumalansa luciferin kanssa.
Skambäägissä sama homma. Vaikka se näyttää hauskalta ja kainalopierulta, niin sillä on pimeä sydän. Teoksessa on kyse käyttämisen kaaresta. Eka Anne, vaimo huilaa hytissä minä menin tanssimaan, asiat pysyy vielä hyvin tulilla, kaikilla herkuilla ja jos tansseissa ei natsannu, ni on jotain minkä ääreen palata plus vähän bissee, vähän makkaraa, good times. Sitte Annen uunivuodet, aletaan muokkaamaan omiin tarkotusperiin, ei palata manuaaliin, vaan asennetaan uusi mielenhallinta mekanismi paikoilleen, otetaan siitä kaikki irti saatana!, kunnes kolmas Anne. Hän on merikelpo. Betonii, kiva muotti ja vesille. Hyv`yöt, makea prinssi ja uudistuminen.

 

Riisi testi

Keitä riisiä ja jaa se tasiasesti kolmeen osaan ja laita kiehuvalla vedellä desinsinfioituhin lasipurkkeihin. Kansi tiukasti kiinni ja jokaiseen purkkiin lappu. Ekan purkin lappuun teksti Rakkaus. Tokaan Välinpitämättömyys ja kolmanteen Viha. Aseta purkit paikkaan missä käyt usein päivän aikana esim. Keittiön pöytä. Kun olet keittiössä tai menet ohi ilmaise riisipurkeille niihin kirjoitettua tunnetta. Rakkaus riisiä rakastat palavasti. Viha riisiä inhoat ja purat kiukkuasi. Välinpitämättömyys riisiä et ajattele ollenkaa, et edes katso kun menet ohi. Tulokset näkyvät kahdessa kuukaudessa. Seuraa miten tarkoituksemme vaikuttaa. Olemme vettä.