2018 TAMMIKUU

 

Nimi: HEMULOORDI | Ammatti Kuvataiteilija | Prosessi Kurkistus kulissien taakse! Sneak peek making offiin varrelta virran! Sokeroidun kuoren alta löytyy hikeä ja epämiellyttäviä olosuhteita. | Varoitus Sisältää tilitystä, mutta myös oman olan taputtelua!

 

Mikä on yllättävin taidekohtaamisesi? Työpäivän jälkeen menin kaverin kaa baariin, missä olikin tuttuja. Eräs kuuluisa pippelitaiteilija saapui myös paikalle, koska seurassamme oli muija ketä hän opetti ja deittaili nyt. Tunnelma sähköistyi ja akat meni sekasin miestaiteilijan läsnäolosta. Oli kädenvääntö haastetta ja joku uhos tissien vilauttamisella. Loppupeleis muutama plus mä taidettiin haastaa pippelitaiteilijalle et onks hän sellanen miestaiteilija, joka panee oppilaitaan. Muistan vaa et lopulta asiallisesti käyttäytynyt miestaiteilija pakeni karhupuiston kupeessa viittä akkaa, jotka kaakatti kukin tavallaan…

 

Mikä on viimeisin itsellesi asettama taiteellinen tavoite? Nettisivut pystyyn+kehittää joku muumimukin kaltainen myyvä taidetuote, jota voi myydä kuvataideakatemian joulumyyjäisissä ensi jouluna=takoa rahaa summa, jossa on ainakin kaksi nollaa!

 

Oletko tehdään – mietitään vai mietitään – tehdään-tyyppiä? Tehdään-mietitään. Tapoihini ei kuulu esim. puukon teroitus ennen puun vuolemista, koska mieluummin riehun hiki päässä. Jos on aikaa ja rahaa eli teosmateriaaleja rajallisesti, täytyy todella miettiä ensin, kun ei voi tehdä tuplasti. Eli tarvittaessa mietitään- tehdäänkin onnistuu.

 

 

Prosessi oli nähtävillä 8.1.-4.2.2018